Nuffnang..

Nuffnang

Tuesday, August 24, 2010

Org Sarawak dalam iklan merdeka Petronas tahun ni..

kalau korang perasan ke tak, iklan merdeka Petronas tahun ni dah kuar and kali pasal kisah dua group budak sekolah menengah nak buat kenderaan for pertandingan rekacipta dan inovasi.. so like always ada pengajaran yg boleh kita dpt from the iklan la.. antara yg boleh kita dapat is

" Kalah menang tu adat pertandingan, yang penting niat kita tu..."

so enjoy la with this video..

oh, before sy terlupa.. one of the good budak tu org Sarawak... yay..!! tahun ni ada representative Sarawak dlm iklan Petronas.. haha

6 comments:

erinulat said...

camne tauk nya miak swak! haehae

Al-Hafyz said...

kmk sik sure la nya pun originalty tp dlm iklan ya nya klaka swk bah... haha.. ada sik ktk dngr nya klaka..? awal2 iklan bah..

erinulat said...

lom tediat gik iklan tok. hehe

Al-Hafyz said...

haha, selalu2 lah ktk nunggu depan tv...

misyamissyou said...

eh..nape tak penah nampak kat tv lagi nih..tp best la..suka sangat iklan petronas..penuh moral value..xkire la iklan sempena ape pn..

Al-Hafyz said...

dh ada dh iklan kat tv tp mmg jarang la kuar..

Related Posts with Thumbnails