Nuffnang..

Nuffnang

Sunday, August 29, 2010

Ah, poning den..!!

Ni yg aku dapat waktu passing by my own blog malam tadi... terkejut beruk gila babeng aku dibuat benda ni... haha, coba lah betol-betol kan... ni memang nak mempersenda hamba ni punya apps.. tak pasal2 kena remove, ngehahaha...
Tolong le doakan, yg figure kat atas tuh jd kenyataan suatu ari nanti.. buleh le dpt duit, then belanja korang makan... hahaha..

ok la, sambung tido dulu ar coz esok pagi bangun nak pegi lab.. zZzZzZzZz...!!!!

7 comments:

♥iLe irnadiana♥ said...

Salam.. :)
kalau betul visitor mcm tu bestnyer.. :) hak3..
tp pape pun,doakan impian kamu menjadi kenyataan.. :) Amin.. :)

Mohamad Nur Hidayat said...

Widgeo x bagus. boleh baca entry pasal web counter di blog dayat. widgeo spam ads dekat blog

zalizalu said...

perghh.. dasat~~~~

CgMas said...

Skrg ni pun dah ok, kan? Ramai tuh! Nanti boleh la ceta dlm n3 mcmn dpt visitor setinggi tu..

aReTikZ said...

Fuh.. kalau macam ni.. kim salam awek sepanyol sorang aa.. ahakz..

Al-Hafyz said...

amin... harap traffic cam gitu akan jd kenyataan..

En Dayat, betul ke..?? sekarang jugak sy tuka..

Bayu Kenangan said...

moga-moga... mana tahu jadi realiti

Related Posts with Thumbnails