Nuffnang..

Nuffnang

Thursday, August 26, 2010

Minggu depan...!!!

Dengan tak disedari, rupa-rupanya ari ni dh hari khamis dh.. wah, sungguh tak disangka.. esok dh jumaat dan later nya sabtu.. after that dah masuk minggu baru... tapi aku paling tak sabar menunggu next week khamis coz aku dh balik Sarawak time tu... haha, balik raya tu... bercakap pasal balik raya, teringat pulak lagu raya..

meh, enjoy dngr lagu ni... hahaha...

tak sabar rasanya nak balik kampung.. btw, raya kat Sarawak ngn Semenanjung sama je so lain kali jemput dtg rumah aku, makan kek lapis sarawak.. yummy...!!!

6 comments:

Tapak Kaki said...

oh, kitak miak sarawak.. kenak sik padah tek...hehe. aku pernah raya kat sarawak dua kali.. tak pernah ada orang ajak suh datang beraya ke rumah.. hampeh!

Al-Hafyz said...

haha.. bena ka..?? study cney dolok..?? kesian tak pernah kena ajak raya kt swk.. len kali dtg, sy ajak la, insyallah...

elmo blurb said...

alamak dah ramai pulak dengar lagu raya siap donlod lagik.. ade orang siap countdown raya.... huhuhu

selamat berpuasa... :)

Rama2Ungu said...

hohoho..

kek lapis sawak?? rindu eh..lamak alu sik cerik..lak boh lupak mbak blit ctok kit k kamek keyh..heheheheh

Puteri Dyla Qistina said...

half ramdhan dah :) nak dkt raya pun.. lagu raya dah berkumandang di mane2 :)

Al-Hafyz said...

elmo blurb - walaupun kta makin dewasa, tp the semangat nak raya tu masih ada.. wajib le dngr lagu raya, kan..?

Rama2Ungu - ok, later kmk embak for ktk.. :D

Puteri - best kan..!!! wohoo..!!

Related Posts with Thumbnails